Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Customer Service and Support Engineer

Toimintamme laajentuessa haemme Service Production tiimiimme järjestelmien ylläpidosta, valvonnasta ja teknisestä tuesta vastaavaa henkilöä, nimikkeellä Customer Service and Support Engineer.

Tehtäviin kuuluu service deskimme toisen asteen asiakastuki, CMS järjestelmien ylläpito ja valvonta sekä tarpeen ja kiinnostuksesi mukaan osallistuminen monenlaisten IT-infrahankkeiden läpivientiin.  Ratkaiset teknisiä ongelmia vankalla otteella, ja tuet työlläsi koko tiimin panosta oma-aloitteisesti.

Tehtävässä teet aktiivista yhteistyötä sekä ZetaDisplayn asiakkaiden että useiden palveluntarjoajien kanssa.

Henkilönä olet ratkaisuhakuinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet hallitsemaan aikatauluja. Sinua motivoi määrätietoinen työskentely yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, ja ennen kaikkea halu tuottaa hyviä palvelukokemuksia asiakkaillemme.

Odotamme sinulta kokemusta service desk- ja/tai muista yllä mainituista avaintehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva teknologiaosaaminen, tietoliikenneteknologioiden perusymmärrys ja sujuva Suomen ja Englannin kielitaito. Aikaisempi kokemus IT-tukityöstä tai AV / Digital Signage -järjestelmistä katsotaan eduksi.

ZetaDisplaylla sinua odottaa ammattitaitoinen ja mutkaton työyhteisö sekä aitiopaikka Euroopan johtavassa Digital Signage -toimialan yrityksessä kasvavalla toimialalla. Monipuolinen ja kehittyvä tehtäväkenttä, etenemismahdollisuudet omien kykyjesi mukaisesti sekä uudet modernit toimitilat Vantaan Kaivokselassa.

Hakemukset ja CV palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 28.6. mennessä: rekry@zetadisplay.com

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

___________________

Myyntipäällikkö / Yhteyspäällikkö

Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan lähes 40 hengen joukkoomme tuloshakuisia ratkaisumyynnin ammattilaisia (2-4kpl) kehittämään asiakkaidemme markkinointia ja liiketoimintaa.

Tittelisi voi olla taustasi ja toiveesi mukaan myyntipäällikkö tai vaikkapa yhteyspäällikkö.

Tarjoamme maailmanluokan näköalapaikan nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa ympäristössä, jossa ratkaisumme edustavat teknologian terävintä kärkeä. ZetaDisplay on asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa asiakkaita muovaamaan digitaalisen viestinnän tulevaisuutta ostopisteissä, luovien sisältöjen ja huipputekniikan avulla, sekä on merkittävä digitaalisen sisällön tuottaja kaikissa pohjoismaissa.
Suomessa operointipalvelun piirissä olevia DS-näyttöjä löytyy melkein jokaisesta kunnasta ja kaupungista tuhansina näyttöinä. Työsi tulee olemaan vaihtelevaa, kiinnostavaa ja ZetaDisplay tarjoaa tueksesi vahvan osaamisensa.

Vastuullasi on Digital Signage teknologioiden ja kokonaisratkaisujen yritysmyynnin edistäminen, sekä yhä kannattavampien kasvutapojen löytäminen yhdessä asiantuntijatiimimme ja tarjoamamme palvelukokonaisuuden kautta. Tarjoamme sinulle asiakassalkun, joka koostuu sekä olemassa olevista, vakiintuneista asiakkuuksista että kokonaan uusista asiakkaista.
Tehtävääsi kuuluu tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa, joten voisi sanoa, että pidät ihmisistä, kuuntelemisesta ja uusien asioiden ymmärtämisestä. Meillä projektit tehdään rennolla twistillä: intohimolla, rohkeudella ja
välittämisellä.

Meille on tärkeää, että kehityt työsuhteen aikana, joten sinun ei tarvitse olla valmis pitkänlinjan konkari, kunhan asenteesi on kohdallaan. Työaika on joustava, sillä tulokset ratkaisevat.

Viihdyt tässä tehtävässä, jos sinulla on:

 • Halua ja kykyä syventää ymmärrystä asiakasyritysten tarpeista ja liiketoimintatavoitteista
 • Hyvää projektinjohto- ja organisointikykyä
 • Matkustusvalmiutta ja oma auto käytössäsi
 • Hyvä ja selkeä esiintymiskyky
 • Aktiivinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa asiakastyöhön
 • Hallitset työtehtävien hoitamisen myös englannin kielellä

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen asiakaskunnan parissa
 • Mahdollisuuden erinomaiseen ansiotasoon
 • Innostavan ja reilun työyhteisön ympärillesi
 • Työtilat Lahdesta tai Vantaalta
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on vakituinen.
Lisätietoja kertoo: Rami Autio, Head Of Digital Content, +358 50 3034340
rami.autio@zetadisplay.com


Avoimia harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja

Tarjoamme ICT- ja mediatekniikan opiskelijoille mahdollisuuksia suorittaa harjoittelujaksoja sekä tehdä opinnäytetöitä ZetaDisplayn Lahden ja Vantaan toimipisteissä.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen: rekry ät zetadisplay.com

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy