Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

ZetaDisplay Finland Oy tuottaa digitaalisten informaatio- ja mainosnäyttöjen asennus-, huolto- ja operointipalveluita. Olemme markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa alan toiseksi suurin toimija. Suomessa asiakkaidemme näyttöjä löytyy melkein jokaisesta kunnasta ja kaupungista – tuhansia näyttöjä, sadoissa kohteissa aina ravintoloista ja kauppakeskuksista hotelleihin ja huoltoasemiin.

Toimintamme kehittyessä ja laajentuessa etsimme tiimiimme vahvistukseksi kokoaikaista Business Controlleria.

Business Controllerin toimenkuva

Business Controllerina toimit kiinteässä yhteistyössä liiketoimintatiimiemme vetäjien, toimitusjohtajan sekä ZetaDisplay AB -konsernin hallinnon kanssa.

Vastaat yhtiömme liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja ylläpitämisestä, talouden tunnuslukujen seurannasta ja raportoinnista sekä osaltasi yhtiölle asetettujen taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta. Olemme osa Nasdaq Tukholman päälistalla olevaa ZetaDisplay-konsernia, mikä luo omat lisävivahteensa taloushallintomme arkirutiineihin.

Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista liiketoiminnasta niin taloushallinnon kuin liiketoimintaprosessien näkökulmasta. Analysoit toteumaa, arvioit ennustetta ja tuotat yhtiön johdolle näkemyksiä toimenpiteistä ja vaihtoehdoista tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistut myös ZetaDisplay Finlandia koskevaan päätöksentekoon johtoryhmän jäsenenä.

Olemme siirtymässä syksyn kuluessa liiketoimintaamme tukevista erillisjärjestelmistä kokonaisvaltaisen ERP-järjestelmän käyttäjäksi, jolla hallitaan kaikki prosessit (from lead to cash) sekä kirjanpito ja raportointi. Tulet toimimaan ERP-järjestelmän pääkäyttäjänä ja roolillasi on iso merkitys toiminnanohjausjärjestelmän jalkauttamisessa yhtiömme arkeen.
Tulet myös toimimaan ERP-järjestelmän yhteyshenkilönä konsernin muiden maiden toimipisteisiin.

Osa Business Controllerin vastuulla olevien prosessien toteutuksesta on liiketoimintayksiköiden vetäjien vastuulla, mutta Sinulla on yhtä merkittävä rooli niiden valvonnassa, ylläpidossa ja kehittämisessä.

Odotamme Sinulta

·       Soveltuvaa kaupallista koulutusta (Tradenomi, KTM).

·       Useamman vuoden työkokemusta taloushallinnon ja liiketoimintaprosessien kehittämisen parista.

·       Positiivisuutta ja energistä otetta johtaa muutosta yhtiön kaikilla tasoilla.

·       Toimisto-ohjelmistojen sujuvaa osaamista.

·       Oracle Netsuite tai vastaavien kokonaisvaltaisten ERP-järjestelmien kokemus katsotaan eduksi.

·       Kokemusta kirjanpito-ohjelmista.

·       Kirjallisia ja suullisia viestintä- ja vaikutustaitoja nykypäivän kanavissa ja vuorovaikutustilanteissa.

·       Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa (kirjallinen ja suullinen).

·       Prosessien kehittämiseen, automatisointiin ja robotisointiin liittyvää kokemusta.

·       Kokemus talouden järjestelmien kehittämisestä auttaa sinua tavoitteiden saavuttamisessa.

Pörssiyhtiön talouden tunnuslukujen parissa työskenteleviltä edellytetään ehdotonta luottamuksellisuutta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa. Lisäksi ennen tehtävän vastaanottamista Sinun tulee toimittaa rikostaustaote. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

ZetaDisplay konsernin tunnuslukuihin ja tavoitteisiin pääset tutustumaan tästä: Linkki Yearbook (englanniksi) ja Vuosikertomus (ruotsiksi)

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisessä ja nopeasti kasvavassa pörssiyhtiössä alalla, joka kehittyy kovaa vauhtia.

Osaamisellasi ja asenteellasi ON merkitystä ja me tarvitsemme niitä molempia tavoitteidemme saavuttamiseksi. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Vantaalla, mutta työtä voi osittain tehdä myös Lahden toimistollamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Manu Mesimäki ajalla 31.7-1.8.2019, puhelinnumero 050 388 1000.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 16.8.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen manu.mesimaki ÄT zetadisplay.com.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö on löytynyt.

___________________

Myyntipäällikkö / Yhteyspäällikkö

Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan lähes 40 hengen joukkoomme tuloshakuisia ratkaisumyynnin ammattilaisia (2-4kpl) kehittämään asiakkaidemme markkinointia ja liiketoimintaa.

Tittelisi voi olla taustasi ja toiveesi mukaan myyntipäällikkö tai vaikkapa yhteyspäällikkö.

Tarjoamme maailmanluokan näköalapaikan nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa ympäristössä, jossa ratkaisumme edustavat teknologian terävintä kärkeä. ZetaDisplay on asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa asiakkaita muovaamaan digitaalisen viestinnän tulevaisuutta ostopisteissä, luovien sisältöjen ja huipputekniikan avulla, sekä on merkittävä digitaalisen sisällön tuottaja kaikissa pohjoismaissa.
Suomessa operointipalvelun piirissä olevia DS-näyttöjä löytyy melkein jokaisesta kunnasta ja kaupungista tuhansina näyttöinä. Työsi tulee olemaan vaihtelevaa, kiinnostavaa ja ZetaDisplay tarjoaa tueksesi vahvan osaamisensa.

Vastuullasi on Digital Signage teknologioiden ja kokonaisratkaisujen yritysmyynnin edistäminen, sekä yhä kannattavampien kasvutapojen löytäminen yhdessä asiantuntijatiimimme ja tarjoamamme palvelukokonaisuuden kautta. Tarjoamme sinulle asiakassalkun, joka koostuu sekä olemassa olevista, vakiintuneista asiakkuuksista että kokonaan uusista asiakkaista.
Tehtävääsi kuuluu tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa, joten voisi sanoa, että pidät ihmisistä, kuuntelemisesta ja uusien asioiden ymmärtämisestä. Meillä projektit tehdään rennolla twistillä: intohimolla, rohkeudella ja
välittämisellä.

Meille on tärkeää, että kehityt työsuhteen aikana, joten sinun ei tarvitse olla valmis pitkänlinjan konkari, kunhan asenteesi on kohdallaan. Työaika on joustava, sillä tulokset ratkaisevat.

Viihdyt tässä tehtävässä, jos sinulla on:

 • Halua ja kykyä syventää ymmärrystä asiakasyritysten tarpeista ja liiketoimintatavoitteista
 • Hyvää projektinjohto- ja organisointikykyä
 • Matkustusvalmiutta ja oma auto käytössäsi
 • Hyvä ja selkeä esiintymiskyky
 • Aktiivinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa asiakastyöhön
 • Hallitset työtehtävien hoitamisen myös englannin kielellä

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen asiakaskunnan parissa
 • Mahdollisuuden erinomaiseen ansiotasoon
 • Innostavan ja reilun työyhteisön ympärillesi
 • Työtilat Lahdesta tai Vantaalta
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on vakituinen.
Lisätietoja kertoo: Rami Autio, Business Director, +358 50 3034340
rami.autio@zetadisplay.com


Avoimia harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja

Tarjoamme ICT- ja mediatekniikan opiskelijoille mahdollisuuksia suorittaa harjoittelujaksoja sekä tehdä opinnäytetöitä ZetaDisplayn Lahden ja Vantaan toimipisteissä.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen: rekry ät zetadisplay.com

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy