Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Case Messukeskus

Helsingin Messukeskus on suurimpia digital signage -järjestelmän hyödyntäjiä Suomessa

Suurten asiakasvirtojen keskuksessa näyttöjä käytetään moneen eri tarpeeseen opastamisesta mainontaan.

Messukeskuksessa viestintä ei rajoitu vain messujen aikana tapahtuvaan opastukseen ja mainontaan. Tärkeässä roolissa on myös ennen messujen avautumista jopa useita päiviä kestävä rakennusvaihe ja vastaavasti messujen päätyttyä oleva hektinen purkuvaihe, jolloin on runsaasti tarpeita viestiä.

Messukeskus on myös ensimmäisiä kohteita Suomessa, jossa palovaroitinjärjestelmä integroitiin osaksi Seasam digital signage -järjestelmää. Hälytyksen sattuessa näytöt alkavat automaattisesti toistaa evakuointiopasteita.

Helsingin Messukeskuksen näyttölaitejärjestelmä koostuu kymmenistä 65″ ja 70″ näytöistä, suurista liikuteltavista näyttöständeistä sekä videoseinistä. Ulkona videoseinät ovat LED-tekniikkaa ja sisällä LCD-tekniikkaa.

Kilpailuttamalla kaikki varteenotettavat suomalaiset alan toimijat haimme sellaista palveluntuottajaa, jolla on mittava kokemus laajojen informaatio- ja mainosnäyttöratkaisujen toimittamisesta. Seasam oli siinä joukossa vakuuttavin. Messukeskuksen järjestelmällä tulee olemaan merkittävä rooli paitsi opastuksessa ja viestinnässä, myös asiakkaidemme käyttöön tarjottavana mainospintana. Tekninen johtaja Mika Vakkilainen Messukeskus

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy